Drömhotellet med högsta standard!

Birgitta & Kent startade detta underbara ställe Drömgårdens hundhotell 2012

Rummen består av 15 st i olika storlek med ergonomiska sängar, det bästa för hunden, med mycket ljusinsläpp från fönster samt behagligt ljus från lampor. Beroende på ras och hund finns olika skålar för mat och vatten. I byggnaden har vi även kyl och frys för de som har färskfoder med sig till vännen eller annat gott! Självklart finns diskmaskin så vi kan hålla mat- och vattenskålarna rena och fräscha.

Vårt hotell har klinker och golvvärme så vi lätt kan hålla rent hos våra gäster. Under högsommaren har vi kylaggregat som svalkar våra fyrbenta vänner. Det finns även mekanisk ventilation i anläggningen.

Det finns även ett stort duschrum med badkar. 

Det finns även en stuga som är fullutrustad med lyx för små vänner som vill vara enskilt från andra hundar, stugan är 17 kvm, fönster med härligt ljusinsläpp, mys lampor i fönstren med härliga hundmotiv, stor egen terrass att vara på under vår och sommaren. Gäller endast hundar upp till 40 cm i manke och max 4 hundar i samma familj.
För prisuppgift ser villkor och priser, bokning för stugan görs under vårt bokningsformulär.

Villkor för betalning, avbokning mm Villkor för hälsa, hygien & säkerhet

Drömgårdens Hundhotel erbjuder en rolig semester för era hundar, det har ingen betydelse på storlek eller ras, alla vill ha kul på semestern. Vi har det mesta att erbjuda era vänner, allt från bad under sommaren i vår underbara sjö, lek i hagen, aktivering i skogen allt för en kul aktivering.

När vi promenerar med din hund, aktiverar den utomhus eller sköter om den inne i hotellet, så är din hund aldrig tillsammans med andra hundar. Vi hanterar din hund alltid enskilt och individuellt och ägnar oss aldrig åt att sköta våra hundgäster i flock. Varje hundgäst är alltid ensam tillsammans med oss vid utevistelse och inomhus.

Sen finns möjligheten att skämma bort er hund lite extra under semestern med att boka tillägg i poolen, tassvård eller ett underbart bad innan hemgång. Passa på att skämma bort er hund vid hämtning!

Har ni några frågor eller funderingar tveka inte utan kontakta mig!

julia@dromgardenshundhotel.se

Under 2022 har vi semesterstängt!

8 januari – 6 februari

10 mars – 13 mars

29 april – 8 maj

10 november – 20 november

Priser

Priser för bokning 1 -5 dagar
Pris avser 1 hund per dag

Vardagar: 350 kr
Lördag: 425 kr
Storhelger: 700 kr/afton och dag (Påsk, Midsommar, Jul och Nyår)
Övriga helgdagar: 480 kr (Trettonhelgen, Valborg -1 Maj, Pingsthelgen, Kristi himmelsfärd, Nationaldagen, Allhelgonahelgen)

Vid inackordering av flera hundar från samma familj i samma rum,
betalas fullt pris för hund ett, därefter halva beloppet för hund två. Tillkommer fler hundar gäller halva priset plus en kostnad på 75 kr/hund och dag.

Priser (Avser mer än 5 dagar)
Pris avser 1 hund per dag

Vardagar: 325 kr 
Lördag: 380 kr
Storhelger: 675 kr/afton och dag (Påsk, Midsommar, Jul och Nyår)
Övriga helgdagar: 400 kr (Trettonhelgen, Valborg-1 Maj, Pingsthelgen, Kristi himmelsfärd, Nationaldagen, Allhelgonahelgen)

Vid inackordering av flera hundar från samma familj i samma rum, betalas fullt pris för hund ett, därefter halva beloppet för hund två. Tillkommer fler hundar gäller halva priset plus en kostnad på 75 kr/hund och dag.

Priser för bokning av stugan
Pris avser 1 hund per dag

Vardagar: 375 kr/vardag
Lördag:450 kr/helg
Storhelger: 700 kr/afton (Påsk, Midsommar, Jul och Nyår)
Övriga helgdagar: 475 kr (Trettonhelgen, Valborg-1 Maj, Pingsthelgen, Kristi himmelsfärd, Nationaldagen, Allhelgonahelgen)

Vid inackordering av flera hundar från samma familj i stugan, betalas fullt pris för hund ett, därefter halva beloppet för hund två. Tillkommer fler hundar gäller halva priset plus en kostnad på 100 kr/hund och dag.

Transfer

Vi vill underlätta för våra hundägare, så att helhetsupplevelsen av våra tjänster blir total. Du kan få det ännu bekvämare när du lämnar din vän hos oss.

Vi erbjuder extratjänster i form av trygg parkering av din bil hos oss, transfer tur/retur flygplatsen samt hämtning och lämning av din hund i hemmet gäller hela dygnet. Allt till rimliga priser.

För prisinformation skicka mailförfrågan till julia@dromgardenshundhotel.se

 

Viktig information
Vi kan tyvärr inte besvara samtal. Kontakta oss för mer information enbart genom MAIL till julia@dromgardenshundhotel.se

Lämning och hämtning kan enbart ske mellan 09:00 – 12:00 och 16:00-19:00 men ej under storhelger t ex Påsk, Midsommar, Jul, Nyår och övriga röda dagar.
Om ni behöver lämna och hämta andra tider, passa på att boka vår tillvalstjänst Parkering & Transfer till Landvetter flygplats – vid beställning av dessa tjänster gäller era faktiska tider (dygnet runt) Kontakta oss via mail gällande prisuppgifter.

Tag alltid med något som lukta hemifrån så de känner sig bekväma i rummet, filt eller dyna till våra fina ergonomiska sängar, samt mat till er vän under vistelsen.

Tänk på att om er vän inte varit här förut eller aldrig har varit bortlämnad på hundhotell eller hundpensionat, så behöver de lämnas tidigare på dagen för att hinna känna sig trygg i vår miljö innan kvällen.

Vi har tillstånd enligt § 16 Djurskyddslagen, vi följer Svenska Kennelklubbens rekommendation om inackorderingsavtal, vi innehar ansvarsförsäkring och godkända för F-skatt.