Drömhotellet med högsta standard!

Birgitta & Kent startade detta underbara ställe Drömgårdens hundhotell 2012

Rummen består av 15 st i olika storlek med ergonomiska sängar, det bästa för hunden, med mycket ljusinsläpp från fönster samt behagligt ljus från lampor. Beroende på ras och hund finns olika skålar för mat och vatten. I byggnaden har vi även kyl och frys för de som har färskfoder med sig till vännen eller annat gott! Självklart finns diskmaskin så vi kan hålla mat- och vattenskålarna rena och fräscha.

Vårt hotell har klinker och golvvärme så vi lätt kan hålla rent hos våra gäster. Under högsommaren har vi kylaggregat som svalkar våra fyrbenta vänner. Det finns även mekanisk ventilation i anläggningen.

Det finns även ett stort duschrum med badkar. 

Det finns även en stuga som är fullutrustad med lyx för små vänner som vill vara enskilt från andra hundar, stugan är 17 kvm, fönster med härligt ljusinsläpp, mys lampor i fönstren med härliga hundmotiv, stor egen terrass att vara på under vår och sommaren. Gäller endast hundar upp till 40 cm i manke och max 4 hundar i samma familj.
För prisuppgift ser villkor och priser, bokning för stugan görs under vårt bokningsformulär.

Observera att man endast kan boka vistelse tidigast 6 mån innan ankomst!

Villkor för betalning, avbokning mm Villkor för hälsa, hygien & säkerhet

Drömgårdens Hundhotel erbjuder en rolig semester för era hundar, det har ingen betydelse på storlek eller ras, alla vill ha kul på semestern. Vi har det mesta att erbjuda era vänner, allt från bad under sommaren i vår underbara sjö, lek i hagen, aktivering i skogen allt för en kul aktivering.

När vi promenerar med din hund, aktiverar den utomhus eller sköter om den inne i hotellet, så är din hund aldrig tillsammans med andra hundar. Vi hanterar din hund alltid enskilt och individuellt och ägnar oss aldrig åt att sköta våra hundgäster i flock. Varje hundgäst är alltid ensam tillsammans med oss vid utevistelse och inomhus.

Har ni några frågor eller funderingar tveka inte utan kontakta mig! Jag svarar alltid inom 24 timmar.

julia@dromgardenshundhotel.se

Under 2024 har vi semesterstängt!

Fler datum kommer inom kort

18-24 september 

2-8 oktober

11-17 november 

2025

27 – 30 januari

6 – 10 mars

Priser

Pris avser 1 hund per dag

Vardagar: 399 kr
Lördag & Söndag: 479 kr
Storhelger: 799 kr/afton och dag (Påsk, Midsommar, Jul och Nyår)
Övriga helgdagar: 549 kr (Trettonhelgen, Valborg -1 Maj, Pingsthelgen, Kristi himmelsfärd, Nationaldagen, Allhelgonahelgen)

Vid inackordering av flera hundar från samma familj i samma rum,
betalas fullt pris för hund ett, därefter halva beloppet för hund två. Tillkommer fler hundar gäller halva priset plus en kostnad på 75 kr/hund och dag.

Pris avser 1 hund per dag

Vardagar: 429 kr
Lördag & Söndag: 499 kr
Storhelger: 825 kr/afton (Påsk, Midsommar, Jul och Nyår)
Övriga helgdagar: 575 kr (Trettonhelgen, Valborg-1 Maj, Pingsthelgen, Kristi himmelsfärd, Nationaldagen, Allhelgonahelgen)

Vid inackordering av flera hundar från samma familj i stugan, betalas fullt pris för hund ett, därefter halva beloppet för hund två. 

 

Viktig information
Vi kan tyvärr inte besvara samtal. Kontakta oss för mer information enbart genom MAIL till julia@dromgardenshundhotel.se

Lämning och hämtning kan enbart ske mellan
09:00-10:00, 16:00-17:00 samt 19:00-20:00
men ej under storhelger t ex Påsk, Midsommar, Jul, Nyår och övriga röda dagar.

Tag alltid med något som lukta hemifrån så de känner sig bekväma i rummet, filt eller dyna till våra fina ergonomiska sängar, samt mat till er vän under vistelsen.

Tänk på att om er vän inte varit här förut eller aldrig har varit bortlämnad på hundhotell eller hundpensionat, så behöver de lämnas tidigare på dagen för att hinna känna sig trygg i vår miljö innan kvällen.

Vi har tillstånd enligt § 16 Djurskyddslagen, vi följer Svenska Kennelklubbens rekommendation om inackorderingsavtal, vi innehar ansvarsförsäkring och godkända för F-skatt.