Välkommen att besöka oss för att titta på vårt Drömställe för alla små vänner!

Besök oss under sista söndagen i januari, februari, mars, april,
september, oktober och november mellan kl. 14.00–15.00 (ej på storhelger).

Detta har vi nu haft i några år och det har fungerat väldigt bra för alla våra små gäster och oss. 

Drömhotellet med högsta standard

Vi driver vårt drömställe för alla hundar när ni åker på semester. Vi byggde ett hus efter egna ritningar, så det är planerat efter vårt tänkande att så här vill vi att våra hundar bor när vi själva åker på semester. Vi ville inte att det skulle vara en box, utan ett riktigt rum för era hundar.
Varje rum har en säng samt mat och vattenskålar, vi har olika skålar beroende på ras och hund. Det är klinker på golven, givetvis med vattenburen golvvärme.
Hotellet består av 15 stycken underbara rum med mycket ljusinsläpp från fönster samt behagligt ljus från lampor. Vi valde mekanisk ventilation i anläggningen, vilket är bra, för vi har även ett stort duschrum med badkar, så ingen fukt blir kvar efter duschning.
Vi har också diskmaskin, så att vi kan hålla mat- och vattenskålar rena och fräscha. Kyl och frys för de som har färskfoder med till vännen eller annat gott!

Birgitta & Kent

Drömmen om ett eget hundhotell blev verklighet 2012 efter många års funderingar. Vi som har byggt upp detta är Birgitta och Kent, som i många år hållit på med hundar. Vi är två aktiva människor som älskar dessa underbara djur, våra fyrbenta vänner. Själva har vi i dag Golden Retriever. Vi tränar aktivt med våra små vänner.

Vi har även kennel som vi startade år 1995. Det blev några kullar på våra Golden samt Schäfer, som blev ledarhundar genom vårt samarbete med Lions ledarhundskola i Norge på den tiden. Kent har utbildning på tjänstehundar samt instruktör- och dressyrutbildning.

Som innehåller:
• uppvärmd pool 6 x 3 m 130 djup
• Badkar höj- sänkbart
• Kraftfull vägg fön på 2200W
• Härligt skötrum med trim.
• Rum för löpmaskin.
• Hundshopen