Välkommen att besöka oss för att titta på vårt Drömställe för alla små vänner!

Besök oss under sista söndagen i januari, februari, mars, april,
september, oktober och november mellan kl. 14.00–15.00 (ej på storhelger).

Detta har vi nu haft i några år och det har fungerat väldigt bra för alla våra små gäster och oss. 

Välkommen till Drömgårdens Hundhotel

Vårt drömhotell ligger på en udde i Härryda kommun med Björkesjön runt oss.
Vi har en egen strand med en brygga på 17 meter, som är väldigt bra för att träna hundsim på våren och sommaren.
Vi har 8 min till Landvetter Flygplats samt 20 min till Göteborg, 17 min till Lerum, 30 min till Borås, så vi ligger väldigt nära många orter.

Under 2020 håller vi stängt

5-8 mars

1-15 november 

21 december – 27 december

Intresserad av att vara med på någon hundkurs i vår?
Vi samarbetar med Romlands Hundcenter som har sina kurser hos oss.


Klicka här så hittar du vårens kurser!

Drömgårdens Hundhotel erbjuder en rolig semester för era hundar, det har ingen betydelse på storlek eller ras, alla vill har kul på semestern, vi har det mesta att erbjuda era vänner, allt från bad under sommaren i vår underbara sjö, lek i hagen, aktivering i skogen. Allt för en kul aktivering.

När vi promenerar med din hund, aktiverar den utomhus eller sköter om den inne i hotellet, så är din hund aldrig tillsammans med andra hundar. Vi hanterar din hund alltid enskilt och individuellt och ägnar oss aldrig åt att sköta våra hundgäster i flock. Varje hundgäst är alltid ensam tillsammans med oss vid utevistelse och inomhus.

Alla kunder som anlitat oss, tycker att det är ett underbart drömhotell där de kan lämna sina hundar när semester är bokad. Vi har inga rastgårdar med luckor från hotellet, utan här kommer vi att ta ut hunden för rastning fyra-fem gånger om dagen, beroende på ålder. Vi har flera aktiveringshagar där vi kan leka med hunden eller där hunden bara kan vara.

Nu finns även en stuga som är fullutrustad med lyx för små vänner som vill vara enskilt från andra hundar, stugan är 17 kvm, fönster med härligt ljusinsläpp, mys lampor i fönstren med härliga hundmotiv, stor egen terrass att vara på under vår och sommaren. Gäller endast hundar upp till 40 cm i manke och max 4 hundar i samma familj. För prisuppgift ser villkor och priser, bokning för stugan görs under vårt bokningsformulär.

Sen finns möjligheten att skämma bort er hund lite extra
under semestern genom att boka tillägg i poolen,
på vårt löpband, tassvård eller ett underbart bad innan hemgång.